Snelle antigeen testen apotheek: 

Wij mogen nu volgende groepen testen:

👉 Personen (> 6 jaar) met covidsymptomen (die nog niet langer aanwezig zijn dan 5 dagen)

Dit met of zonder code.

-> test is volledig terugbetaald

👉 Reizigers of personen die een evenement wensen bij te wonen en een COVID SAFE TICKET nodig hebben

-> kostprijs 26,70 euro per test

👉 Terugkerende reizigers die na het invullen van het PLF een CTPC code ontvingen om zich te laten testen

-> test is volledig terugbetaald

Opgelet: Hoogrisicocontacten worden gecontacteerd door contacttracing om een PCR test uit te voeren. Hiervoor maak je best een afspraak bij de huisarts, testcentrum of labo.

Om dit praktisch haalbaar te maken, vragen wij om een afspraak te maken. Graag bellen op 09/374 15 17☎️

Uw cookievoorkeuren

Cookies stellen ons in staat om informatie over u, uw voorkeuren of uw apparaat te verzamelen. Deze informatie is erg belangrijk om onze website beter te laten werken, extra functies en persoonlijke instellingen aan te bieden en je gepersonaliseerde advertenties te laten zien. Als je onze website bezoekt, willen we graag wat cookies op je apparaat plaatsen. Uiteraard respecteren wij uw recht op privacy en vragen wij eerst uw toestemming. Wil jij ook bijdragen aan de verbetering van onze website en genieten van een optimale surfervaring? Dan kun je hieronder aangeven welke categorieën cookies we op jouw apparaat kunnen plaatsen door de schuifregelaars op actief te zetten. Door op “Aanvaard alle cookies” te klikken, gaat u direct akkoord met alle categorieën. Makkelijk toch? Meer informatie over de verschillende categorieën vind je hieronder en in ons privacy- en cookiebeleid. Ook vind je een overzicht van alle derde partijen die via onze website cookies plaatsen.

Strikt noodzakelijke cookies

Deze cookies zijn nodig om onze website correct te laten werken en worden daarom zonder jouw toestemming geplaatst. We gebruiken ze bijvoorbeeld om uw privacy-instellingen te onthouden, u in staat te stellen in te loggen op onze website of om de toegang tot beveiligde delen van onze website te beschermen. Met deze cookies verzamelen wij geen persoonsgegevens en geven de verzamelde informatie nooit door aan derden. Klik op “Cookiedetails” voor een overzicht van alle strikt noodzakelijke cookies.

Functionele cookies

We bieden je graag extra functies en persoonlijke instellingen aan, zodat je de beste surfervaring hebt. Functionele cookies hebben ons al een heel eind geholpen. Ze stellen ons onder meer in staat uw taalvoorkeuren te onthouden en bijvoorbeeld uw cookievoorkeuren te onthouden. Helaas werken bepaalde functies van onze website niet zonder uw toestemming. Wil je een overzicht van alle functionele cookies die door ons en derde partijen worden geplaatst? Klik vervolgens op "Cookie-details".