Sport

SPORTEN MET BEGELEIDING

Sporten is gezond. Maar intens sporten vereist een aangepaste voeding. Al geruime tijd adviseren wij sporters die op zoek gaan naar een betere aanpak bij het zwemmen, wandelen, fietsen, voetballen, lopen, tennissen enz. Dit zijn maar een aantal van de vele sporten die dagelijks door jong en oud, op professionele en recreatieve basis worden beoefend. Elke sport vraagt een andere training, ander gebruik van onze spieren.

In de apotheek krijgt u deskundige uitleg krijgen over het correct gebruik van onze producten zoals voedingssupplementen, -dranken, bandages etc. Het gamma is op maat van zowel de professionele sporter als de recreatiesporter.

Onze producten zijn hoogkwalitatieve voedingssupplementen, bandages en lotion vervaardigd volgens de strikte en de veiligste normen.

  • prestaties verbeteren en maximaal houden
  • blessuregevoeligheid verminderen
  • herstelproces na een zware inspanning ondersteunen
  • bepaalde ouderdomskenmerken uitstellen

6D SPORTS NUTRITION

6d Sports Nutrition ontwikkelt zuivere, wetenschappelijk gefundeerde sportdranken en sportvoedingssupplementen voor amateursporters én professionals. Al onze ingrediënten, producten en aanbevelingen worden uitvoerig getest op effectiviteit. Op basis van onze universitaire kennis en jarenlange ervaring bieden we voor elk doel kwalitatieve, perfect gedoseerde ondersteuning.

De producten, ingrediënten en aanbevelingen worden uitvoerig op hun effectiviteit getest.

SANAS VOEDINGSSUPPLEMENTEN

Sanas, dat zijn kwalitatieve sport- en voedingssupplementen voor zowel de beginnende als gevorderde sporter. Ons aanbod is gebaseerd op 5 pijlers: energie, kracht, uithouding, gezondheid & gewichtsverlies. Ontdek snel ons uitgebreide assortiment & kies het voedingssupplement dat de ideale aanvulling vormt op jouw voedingspatroon en type sport.

Sanas biedt meer dan enkel sport- en voedingssupplementen. In ons assortiment vind je ook allerhande sportaccessoires zoals t-shirts, bidons en shakers. Daarnaast bieden we met ons sportadvies graag een houvast voor de beginnende sporter.